Retourinformatie

 

Retourneren

Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling het poduct retourneren. Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@elixrproduxcts.nl. Vermeld in de mail altijd jouw order nummer beginnende met # en welk product(en) je wenst te retourneren. Vervolgens krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je aankoop terug te sturen. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Na ontvangst van de retourzending storten wij het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug op je rekening.

Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om je product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen.

Is het mogelijk om één van de producten uit mijn bestelling terug te sturen?

Dit kan! Je kunt alle producten uit je bestelling los van elkaar retourneren. Bij het aanmelden van je retourzending via info@elixrproducts.nl kun je aangeven welk product(en) je wilt retourneren.

Krijg ik na retourneren het volledige aankoopbedrag terug?

Ja! Maar het is logischerwijs wel afhankelijk van de staat van je product. Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om je product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen. Anders bepalen we aan de hand van de staat van je product wat de waardevermindering is.

Welke producten kunnen niet worden geretourneerd?

– 50% of meer gebruikt product.
– Wij checken ook de zegel, wat betreft namaak of eventueel (eigen)navulling