Klantenservice

 

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Dat is eenvoudig. Schrijf je berichtje op een brief en bind deze vast aan een willekeurige postduif. Als we je bestelling ontvangen, áls... dan sturen wij een boodschapper te voet jouw kant op. Grapje.. Ons bestelproces is gelukkig een stuk eenvoudiger dan dat. Op de productpagina van ELIXR. maak je een keuze en voeg je het toe aan het ELIXR.mandje. Daarna kun je afrekenen en vul je alle gegevens in die van je worden gevraagd. Je kiest een betaalmethode en bevestigd en betaalt de bestelling. 

Je kunt ook per telefoon (whatsapp) bestellen via +31 (0)616650955

Bestel je liever per email? Dat is ook een mogelijkheid. Geef je bestelling mét je adresgegevens door via info@elixrproducts.nl

Zodra wij de bestelling binnen hebben, ontvang je een bevestiging via de mail. En wanneer wij jouw bestelling hebben verzonden, krijg je een e-mail met daarin een track & trace link. Dat is pas echt eenvoudig!

 

Ik heb geen bevestigingsmail gekregen, wat nu?

Oepssss! Daar is kennelijk iets misgegaan! Maar wees gerust, we zijn je niet vergeten! Mocht je twijfelen of je bestelling goed is doorgekomen, mail of WhatsApp ons, dan kijken we even met je mee!

 

Kan ik een bestelling naar iemand anders toesturen?

Absoluut! Zo kun je iemand bijvoorbeeld op een leuke manier verrassen. Het afleveradres kun je veranderen naar het adres van degene van wie jij denkt dat ze wel een healthy SUPR.upgrade kunnen gebruiken. Je vindt het afleveradres in de laatste stap van het besteladres. Geef wel eerst je eigen factuuradres op, zodat jij de orderbevestiging ontvangt. Anders is het geen verrassing meer en dat zou zonde zijn.

 

Zijn alle prijzen inclusief btw?

Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw.

 

Wordt de factuur meegezonden met het pakket?

Nee, de factuur krijg je alleen per mail toegestuurd. Dit doen we bewust om het milieu zo min mogelijk te belasten. Bovendien wil je natuurlijk niet dat de ontvanger de factuur ontvangt op het moment dat je dit als cadeau verstuurd.

 

Webwinkel Keurmerk